contcos
telefon
banner mic

Stiri slabire / slabit

  • Consecinte obezitate

    consecintele-obezitatii
    Obezitatea are consecinte negative atat la nivel fizic cat si mental si este asociata cu reducerea sperantei de viata. Alte consecinte ale obezitatii sunt:
    Citește mai departe...

Diete/ Slabire

Dieta Atkins pentru slabit

atkins

Dieta Atkins, creata de catre cardiologul american Robert Atkins, este un regim de slabire care are la baza controlul cantitatii de carbohidrati. In paralel cu recomandarea folosirii de suplimente cu vitamine si minerale, dieta Atkins se concentreaza pe consumul de proteine si grasimi.

Read more: Dieta Atkins pentru slabit

Regimul Okinawa de slabire

okinawa

Studiile efectuate asupra populatiei insulei Okinawa au demonstrat ca longevitatea si starea buna de sanatate a locuitorilor ei nu se datoreaza patrimoniului genetic sau climatului, ci stilului de...

Read more: Regimul Okinawa de slabire

 

Dieta noua Beverly Hills de slabire

beverly-hills

Este un regim de slabire, creat de actrita Judy Mazel, care dureaza 35 zile si care, conform acesteia, conduce la o reducere a greutatii cu 5 – 8 kg.

Read more: Dieta noua Beverly Hills de slabire

Dieta Scarsdale pentru slabit

scarsdale

Dieta Scarsdale este o dieta hipocalorica (1.000 kcal/zi) bogata in proteine si cu un continut redus de carbohidrati si grasimi.

Read more: Dieta Scarsdale pentru slabit

 

Dieta cu grapefruit pentru slabit

grapefruit

Aceasta dieta, cunoscuta si sub denumirea de dieta Hollywood, este un regim de slabire care poate fi utilizat pentru a slabi rapid intre 6 si 10 kg. Dieta se intinde pe o perioada de 12 zile dupa care urmeaza o pauza de doua zile.

Read more: Dieta cu grapefruit pentru slabit

Dieta South Beach pentru slabit

south-beach

Dieta South Beach este o dieta populara care imbina slabire rapida intr-o prima faza cu mentinerea greutatii intr-o a doua faza.


Read more: Dieta South Beach pentru slabit

 

Dieta macrobiotica pentru slabit

macrobiotica

Dieta macrobiotica (macro bios = "viata lunga") este o parte a filosofiei si a stilului de viata care includ conceptele de echilibru si armonie specifice filosofiei asiatice.

Read more: Dieta macrobiotica pentru slabit

Dieta cu supa de varza pentru slabit

supa-de-varza

Aceasta dieta - saraca in grasimi si bogata in fibre - are efecte vizibile in scurt timp. Dureaza 7 zile si, la sfarsitul acestora, poti sa ai mai putin cu 5-7 kg.


Read more: Dieta cu supa de varza pentru slabit

 

Dieta Montignac pentru slabit

montignac

Dieta Montignac, rezultat al unor cercetari stiintifice realizate in ultimii 20 de ani, nu este o dieta in adevaratul sens al cuvantului, ci un stil de viata care recomanda consumul tuturor elementelor nutritive in functie de preferinte.

Read more: Dieta Montignac pentru slabit

Regimul disociat de slabire

disociat

Oricare regim disociat pleaca de la doua premise:

  • asocierea de carbohidrati si grasimi conduce la depunerea acestora sub forma de grasime;

Read more: Regimul disociat de slabire